Май ще е прекрасен за 4 зодии

Вижте кои са те
1 май 2024 10:45, Ивета Иванова
6
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Снимка: iStock/max-kegfire

 Месец май е тук! Пролетта е в разгара си, предстоят светли празници, прекарваме все повече време навън, с компанията, с любимия човек, наслаждаваме се на пътувания, на красивата природа, на цветята в градинките, на дългите дни и слънчевите лъчи. Май винаги носи хубаво настроение, вълнение и обещание за нещо добро. Ето за кои зодии месецът ще е вълшебен, според "Oboz.UA".


Лъв
Те ще са най-щастливите зодии през май. Лъвовете винаги се стремят към успехи, слава, блясък, но сега няма да забравят съседите и познатите. Тези зодии са много щедри и добри по природа, обичат да помагат на хората и често го правят. Грижат се за другите и се чувстват щастливи, когато направят добро за някого. Сега това ще им носи радост. Що се отнася до кариерата, винаги изразяват мнението си смело. През май пак ще направят това и ще са готови да обсъждат различни теми с колегите. Това ще им помогне да постигнат успех. Необвързаните може да намерят любовта. Връзката ще е основана на разбиране и уважение. Обвързните да отидат на ваканция с партньора или да прекарат повече време със семейството.
 
Дева
Май ще бъде съдбоносен месец за Девите. Тези зодии ще трябва да направят важен избор, който ще се отрази на бъдещето им. Ключът към развитие в работата е това да поемат инициативата по-често. Колкото повече ентусиазъм покажат - в изпълнението на повече задачи, толкова по-лесно ще им е да впечатлят шефовете. Ще имат късмет в паричната сфера - финансите им се увеличават. Може да натрупат богатство. Така няма да се налага да планират харчовете си чак толкова внимателно. Ще имат късмет в много сфери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Ако щете - вярвайте
Как да накарате момчето да ви хареса?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Врачанска врачка преди 2 седмици
Винаги съм се чудил защо няма зодия водно конче, те са много миролюбиви морски създания.
2
0
 
1
 
! Отговори
Срах лайна от гъзъ преди 2 седмици
Май, ама кой? КОЙ е той дето май ще е прекрасен за 4 зодии.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да си заложат всички пари в казиното :)